نقد

ایساتیس یک پدیدار شناسی پست مدرن

علیرضا دهقان را کم می‌شناسم به اندازه دانشجوی گریزپایی که در ترم اول دکتری هراز گاهی به کلاسم آمده اما در همین چند جلسه فهمیدم که خط فکری دارد، محکم است و جسور و ایساتیس هم این‌طور بود.

معجزه رنج

در جایی از فیلم «‌ترس از اشک‌های واقعی» پیر‌مرد اهل معرفتی به ابراهیم، بازیگر سرگشته صحنه تئاتر که به دنبال معجزه است، برای رسیدن به مفهوم واقعی زندگی یا همان معجزه‌ای که در جست‌وجوی آن است، توصیه می‌کند؛ رنج‌کشیدن را رنج مقدسی که ابراهیم بریده از خانواده و غرق در برهوت خودشناسی نافرجام با آن بیگانه نیست؛ ولی حالا فقط باید آن را جدی و تعیین‌کننده بداند‌.

واقع‌گرایی به سبک لعبت‌باز عاشق

«لعبت‌باز» بیش از آنکه اثری مستند و روایتگر، درباره به فراموشی سپرده شدن تدریجی یک هنر سنتی قدیمی و ارزشمند ایرانی و تلنگری به نهادهای تصمیم‌گیرنده برای ترویج دوباره آن باشد، اثری تغزلی درباره دلبستگی‌های یک استاد خبره هنر خیمه‌شب‌بازی به این هنرنمایشی و نفوذ آن به تاروپود زندگی شخصی و شغلی اوست.

ترس از اشکهای واقعی و بازیگری به‌مثابه زیستن

«ترس از اشک‌های واقعی» که اکنون در حال اکران در گروه سینمایی هنر و تجربه است، می‌توان تجربه‌گرایی امیراحمد قزوینی به‌عنوان بازیگر در مقام یک کارگردان دانست و این با درونمایه خود فیلم هم نسبتی معنادار دارد.

ترس از اشک های واقعی و انسان در جستجوی معنا

ترس از اشک‌های واقعی داستان بازیگر تئاتری‌ست که می‌فهمد زندگی هم به‌مانند اجراهای تئاتر اوست و حالا باید بهترین و مهم‌ترین نقش خود را ایفا کند و کارگردان و نویسنده و تمامی عوامل این اجرا خود اوست.

فیلم شهر خاموش؛ درامی سنگین و بی رحمانه

شهر خاموش فیلمی نمادین، فرمیک، مضمون گرا، دارای درامی سنگین و بی رحمانه و به اصطلاح جشنواره پسند است که به تازگی در گروه هنر و تجربه به نمایش در آمده است.

مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، به عنوان زیر مجموعه سازمان سینمایی وزارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تهیه کنندگان و فیلمسازان این حوزه که علاقمند به حضور در اکران فیلم‌های هنری و تجربی در قالب «گروه سینمایی هنر و تجربه» دعوت می‌نماید. نمایش‌های سینمایی هنر و تجربه برنامه‌ای جامع برای عرضه فیلم‌های ارزشمند و غیرتجاری است که نمایش آنها می‌تواند افقهای جدیدی در دیدگاه سینمایی پیشنهاد کند و برای توسعه زبان سینما دست به تجربیات در شیوه‌های بیانی بزند و به ارتقای دانش سینمایی تماشاگران و ارتقای کیفیت هنری سینمای ایران کمک کند.
نشانی: خیابان ولی عصر ، بالاتر از پارک ساعی ، نرسیده به توانیر نبش کوچه لنکران(احتشام سابق) ، طبقه سوم
کدپستی : 1434843619 - تلفن : 02188673281 - 02188673280